Prikaz 1–24 od 46 rezultata

Ring Sport se od 1993. godine bavi proizvodnjom opreme za borilačke sportove, a od 1999. godine se bavi uvozom i prodajom opreme i rekvizita za fitnes.
Ring Sport je postao definitivni lider u uvozu i količini prodaje navedenih artikala, kako na našim prostorima, tako i u regionu. To je i zbog toga što stalno imaju uvid u svoju proizvodnju, koja je postavljena po svetskim standardima.
Mi imamo najmanji broj opoziva upravo na Ring sprave.
Glavni domen poslovanja je uvoz rekvizita za fitnes koji je u ekspanziji na našim prostorima. Tu podrazumevamo rekvizite za kućno vežbanje: sobne bicikle, trake za trčanje, stepere, orbitreke(eliptične trenažere), klupe, tegove, vesla… i fitness rekvizite.
Proizvodi Ring sport se odlikuju odličnim kvalitetom i dugotrajnošću. Trake za trčanje, sobni bicikli i eliptični trenažeri se vrlo malo kvare, a kvalitet izrade je na odličnom nivou.

Mi radimo besplatnu isporuku na kućnu adresu na teritoriji Srbije. Imamo i besplatnu montažu sobnih bicikala, traka i eliptičnih trenažera skoro na celoj teritoriji Srbije.

 

Ring Sport – Besplatna Isporuka i Montaža Novi Sad Beograd. Ringsport cena super i akcija fitnes sprava fitnes oprema fitnes rekviziti sprave za vežbanje.