DOSTAVA

Nakon što izvršite online porudžbinu, na navedenu email adresu primićete automatsku email poruku da je porudžbina uspešno izvršena.
Ta email poruka nije rezervacija artikala – njom se potvrđuje da je Vaša porudžbina primljena, i da je trenutni status Vaše narudžbenice – na čekanju.

Po ulasku porudžbine u fazu obrade, i potvrdi da je sa robom sve u redu, na vašu email adresu stići će druga email poruka sa potvrdom da je roba spremna za slanje.

U prilogu te poruke dostavljamo i svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za realizaciju ove porudžbenice.

Kako je raspoloživost artikala indikativna, u slučaju promene porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku putem telefona ili emaila.

Dostava se vrši u saradnji sa kurirskom službom  “Bex”. Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket i utvrdite da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u skladu sa poslovnom politikom svoje firme. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i eventualno se dogovoriti o ponovnom slanju.

Isporuka za porudžbine u vrednosti veće od 5.000,00 din je besplatna. Za sve porudžbine manje od tog iznosa, cena isporuke je 450,00 din. Isporuka će biti uračunata u zbirnu cenu artikla. Obaveštenje o ceni isporuke možete videti pre potvrđivanja porudžbine.

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je od dva do sedam radnih dana, po ulasku porudžbine u fazu obrade ili kada porudžbinu potvrdimo.

Roba poručena u periodu od petka do nedelje preuzima se od strane kurirske službe od ponedeljka.

NAČINI PLAĆANJA

INTERNET (ONLINE) KUPOVINA

  1. Plaćanje pouzećem:

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. U ovom slučaju moguće je jedino plaćanje gotovinom.

Porudžbinu možete platiti virmanom prema predračunu koji Vam možemo poslati.

Isto tako robu možete platiti platnom karticom prema predračunu koji Vam možemo poslati.

U SLUČAJU PORUDŽBINE BICIKLA:

U slučaju porudžbine bicikla, isti će biti isporučen sastavljen sa izvršenim nultim servisom. Pedale su namontirane, a volan/upravljač je okrenut u stranu, zbog lakšeg transporta.

Uz bicikl dobijate overen garantni list – garancija važi 24 meseca.

Da bi garancija na bicikl važila 24 meseca, po isteku prvih mesec dana, upućujemo vas na dva besplatna, obavezna, kontrolna servisa (nakon 30 dana, i posle 11 meseci od dana kupovine), koji se rade u našem ili u ovlašćenom servisu u gradu koji je najbliži vašem mestu stanovanja.

Pričvršćivanje volana, montažu pedala i pomočnih točkova možete obaviti sami (prateći upustvo koje ste dobili uz bicikl ), i u ovom slućaju garancija na bicikl je 24 meseca.

Napomena: u slučaju bilo kakve štete na biciklu ili eventualnih povreda nastalih kao posledica neadekvatne i nestručne montaže i podešavanja: pedala, lule i volana i pomočnih točkova ne snosimo odgovornost.

U SLUČAJU PORUDŽBINE FITNES SPRAVE

U slučaju kupovine u maloprodajnom objektu

Usluga isporuke na kućnu adresu i ukoliko je potreban izlazak servisera na teren se naplaćuje u zavisnosti od sprave. Sobni bicikli i eliptični trenažeri stižu na Vašu adresu potpuno spremni za upotrebu.

Trake za trčanje montiramo besplatno za područje Beograda.

Isporuku može da vrši kurirska služba (u tom slučaju Vi organizujete preuzimanje sprave iz vozila i prenos u objekat gde će se sprava montirati i koristiti).

Uz spravu dobijate garantni list – garancija važi 24 meseca.

U slučaju online porudžbine na našem sajtu

Isporuku vrši kurirska služba (u tom slučaju Vi organizujete preuzimanje sprave iz vozila i prenos u objekat gde će se sprava montirati i koristiti ). Isporuka za porudžbine veće od 5.000,00 din je besplatna.  

Uz spravu dobijate garantni list – garancija važi 24 meseca.

Fitnes spavu možete montirati sami (prateći upustvo koje ste dobili uz spravu), i u ovom slućaju garancija na spravu je 24 meseca.

U slučaju potrebe, kolege iz fitnes servisa možete pozvati na tel.: +381 65 543 12 69

Napomena: ukoliko prilikom montaže sprave dođe do oštećenja/kvara iste, usled nestručne montaže i podešavanja, ne snosimo odgovornost. Ukoliko je potrebna zamena dela i/ili izlazak na teren servisera je o trošku kupca.

Sva vaša pitanja u vezi procedure kupovine, dostave i plaćanja možete postaviti :

Kontakt telefon: 065/343-12-60 | 065 543 12 69
Kontakt e-mail: probikebg@gmail.com