Prikaz 1–24 od 188 rezultata

Topeak je kompanija sa Tajvana, osnovana 1991. godine. Od tada do danas je narasla u jednog od najvećih (dodaćemo: i najkvalitetnijih) kompanija/brendova. Topeak oprema i delovi su za svakog ko se bavi biciklizmom, dodaci za bicikle i oprema je među najkvalitetnijom u klasi.

U skoro svim kategorijama kojima se bavi, briljira kvalitetom, upotrebljivošću i idejom. Osnovna zamisao firme je da proizvodi kvalitetne alate i pumpe za biciklizam, međutim, odgovor tržišta je bio takav da su primenili svoje pametno razmišljanje na skoro sve aspekte biciklizma.

Zaposleni su i sami pasionirani biciklisti, koji upotrebljavaju svoje proizvode. Ono što je možda najvažnije – oni žele i hoće da čuju svoje korisnike. Ideja je da slušaju šta korisnici imaju da kažu, i da to i primenjuju u praksi.

Topeak oprema i delovi za bicikle uvek ima nove ideje, primenjuju se na postojeće proizvode, proverava kako sve to funkcioniše u praksi, i čini sve da Vam vožnja bude sve udobnija i bolja.

Sada već standardno, postao je redovan dobitnik različitih nagrada za inovativnost na različitim sajmovima biciklizma.

Od torbi, pumpi, preko alata do prtljažnika, Topeak je napravio neke od najboljih proizvoda na tržištu.

Pro bike je uvoznik i distributer Topeak artikala dodataka za biciklizam za Srbiju. Velika  ponuda opreme i delova za bicikle Topeak je osnova naše ponude.