Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Sedište SELLE ROYAL FLOAT Moderate Man

4.500,00 din
Uživajte u ležernim gradskim vožnjama bez brige uz Sedište SELLE ROYAL FLOAT Moderate Man! Dodavajući udobnost svakom putovanju na posao, Float je anatomsko sedište za bicikl dizajnirano da smanji pritisak zahvaljujući izdašnom centralnom otvoru. Dodatno olakšavajući pritisak, Slow Fit Foam postava se prilagođava obliku vašeg tela i garantuje ravnomerniju raspodelu težine, dok vam elastomeri koji apsorbuju udarce daju osećaj da lebdite preko neravnih puteva i neravnih gradskih ulica.

Sedište Selle Royal Respiro Soft Athletic 5130HRT

8.400,00 din
Unisex sedište namenjeno atletskom stilu vožnje, 30° savijenim vozačima. Ergonomski dizajn izbegava kompresiju u samom centru genitalija, sabijanje nerava, arterija i prostate, omogućava optimalan protok krvi u genitalije bez osećaja ukočenosti. Sedište je obloženo Cool Xsenium materijalom, koji ima mogućnost da ostane do 25° hladniji u odnosu na druga sedišta. Royalgel, poliuretanski proizvod koji ne stari, ne puca i ne može da otvrdne, garantuje najviši nivo komfora, smanjujući pritisak na prostatu, genitalije i karličnu kost do 80%.

Sedište Selle Royal Respiro Soft Moderate 5131 HET crno-

8.400,00 din
Muško sedište namenjeno za umereno savijene (60°) vozače. Anatomski dizajnirao sedište za muškarce. Ergonomski dizajn izbegava sabijanje nerava, arterija i prostate, omogućava optimalan protok krvi u genitalije bez osećaja ukočenost. Sedište je obloženo Cool Xsenium materijalom, koji ima mogućnost da ostane do 25° hladniji u odnosu na druga sedišta. Royalgel, poliuretanski proizvod koji ne stari, ne puca i ne može da otvrdne, garantuje najviši nivo komfora, smanjujući pritisak na genitalije i karličnu kost do 80%.

Sedište SELLE ROYAL Respiro Relaxed

8.400,00 din
Sedište SELLE ROYAL Respiro Relaxed   Respiro, vrhunska klasa sedišta posvećena zahtevnijim biciklistima. Unisex sedište dizajnirano za ležerni stil vožnje,