Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Traka za trčanje Ovicx A2S

36.900,00 din
Traka za trčanje Ovicx A2S namenjena je onima koji od trake traže povoljnu cenu i karakteristike koje će zadovoljiti potrebe većine korisnika.Traka za trčanje Ovicx A2S je predviđena za brzi hod i jogging. Maksimalna brzina je 12 km/h, što je ujedno i optimalna brzina, ako želite da održavate kondiciju ili sagorite višak masnih naslaga.

BESPLATNA ISPORUKA.

Traka za trčanje Ovicx Q5

Original price was: 99.900,00 din.Current price is: 89.000,00 din.
Traka za trčanje Ovicx Q5

BESPLATNA ISPORUKA.

OVICX je osnovan sa jednostavnom misijom iz 3 dela: izgradite moćne, vrhunske fitnes proizvode, sjajne časove sa odličnim trenerima i globalnu zajednicu istomišljenika posvećenih tome da zajedno postanemo jači i zdraviji.

Ovicx priča počinje 2016. godine sa nekoliko prijatelja sa fakulteta koji dele zajedničku večeru. Svi su bili van škole već nekoliko godina i karijere su postajale sve bolje i bolje, ali gledajući oko stola te večeri, svi su mogli da vide da su naše zdravlje i dobrobit krenuli u suprotnom smeru. Neki su imali problema sa leđima; neki su bili sve umorniji; i skoro svi su imali višak kilograma u ovom ili onom stepenu. Problem je bio isti: jednostavno nije bilo vremena za odlazak u teretanu, a stavljanje opreme za teretanu u naše domove izgledalo je neverovatno skupo. Nisu to znali te noći, ali ovo je bio konceptualni početak za OVICX.

Koncept OVICX se postepeno formirao i na kraju je postao misija da pomogne ljudima da transformišu svoje zdravlje i dobrobit visokokvalitetnom opremom za vežbanje kod kuće koju je svako mogao da priušti. Da bi ispunili tu misiju, morali su da inoviraju. Dosta te inovacije je lako uočiti u OVICX proizvodima – to je u dizajnu i tehnologiji koji čine OVICX odličnim – ali postoji mnogo toga što ne možete da vidite: proizvodne tehnike, vitka logistika i kreativno dizajnirana distribucija. U kombinaciji, ove očigledne i nevidljive inovacije pomažu da stavimo najbolje proizvode u Vaš dom po najnižim mogućim cenama.

Prošlo je nekoliko godina, a cilj da pomognemo ljudima da transformišu svoje zdravlje i dobrobit uz pristupačnu kućnu kondiciju malo je narastao iznad one male grupe prijatelja koji su sedeli za stolom za večeru davno. Danas prodaju u 48 zemalja, imaju više od 500 zaposlenih, proširenu liniju sjajnih proizvoda, a fantastična fitnes zajednica raste brže nego ikad. Nadamo se da možete biti deo toga.