Holandski proizvođač MOTIP je lider u proizvodnji auto-kozmetike, auto-lakova, auto-kitova, auto-tehničkim sprejevima i sprejevima široke namene, kako po kvalitetu tako i po asortimanu. Na njihovoj referentnoj listi nalaze se svi veći trgovinski lanci (Bauhaus, Ob i dr.) i renomirane auto kuće (Mercedes, BMW, Porshe, PCR grupa i dr.).

U svojoj ponudi Motip ima široku paletu proizvoda za biciklizam, gde su posebno zastupljeni sprejevi za podmazivanje, sprejevi za skidanje rđe, nalepnica i stare farbe, ali zato imaju i ulja za podmazivanje lanaca i sklopova.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

Motip Brake Cleaner Sprej za čišćenje rotora i kočnica 500ml

600,00 din
Sredstvo za čišćenje rotora i disk pločica. Prilikom promene pločica poželjno je očistiti rotor i kočiona klešta od masnoće.Uz ovaj sprej čišćenje rotora je lakše.

Sprej za odvijanje zapeklih vijaka, šrafova – Motip Shock oil odvijač sprej

800,00 din
Odvijač sprej je vrlo efikasno sredstvo za odvrtanje zardjalih i zapeklih sklopova-patrona na biciklima, zadnjih zupčanika, ili čak i lula volana.Posebne komponente unutar spreja omogućavaju kratkoročno smrzavanje i skupljanje metala,samim tim dolazi do prodiranja ulja izmedju delova sklopa.

Sprej Motip PTFE teflon 200ml

800,00 din
Univerzalni podmazivač za biciklističke delove Motip izuzetne mehaničke i termičke stabilnosti za podmazivanje metalnih delova dvotočkaša koji su subjekti pokreta.Jako bitno za bicikl - otporan na vodu, kiseline, baze i Ph neutralan.Odbija vodu, sprečava habanje i lepljenje.

SILIKON SPREJ 500ml 090107

800,00 din
Odlično prijanja, odbija vodu, sprečava smrzavanje i isušivanje gumenih delova, sprečava škripanje i pucanje plastičnih delova, izvanredna termiča i mehanička stabilnost, otporan na vremenske uticaje, otporan na slabe kiseline i baze.

PTFE TEFLON ULJE Motip 500ml 090203

800,00 din
Izvrsne mehaničke i termičke stabilnosti,veoma nizak faktor trenja, sprečava habanje i lepljenje, otporan na vremenske uticaje, otporan na slabe kiseline i baze, fina struktura, odbija vodu, nakon nanošenja ostavlja zaštitni film

Motip UNIVERZALNI ČISTAČ 500ml 090509

800,00 din

Veoma jak odmašćivač.

Ne ostavlja talog, brzo isparava, nije provodnik, nije korozivan, 360° dizna. 

Bela mast u spreju MOTIP 500ml

1.000,00 din
Jaka mehanička i termalna stabilnost, sprečava šripanje, visoka viskoznost, otporan na vremenske uticaje, otporan na blaže kiseline, izvrsna prevencija od korozije, vodootporan, sadrži PTFE (polytetrafluoretheen)