Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Hamax AS je vodeći proizvođač dečijih sedišta za bicikle, korpe za decu z bicikl, prikolica za bicikle, kaciga i sanki. Više od 60 godina Hamax razvija inovativne proizvode za bezbedan prevoz dece.

Ovih dana nije sve u prevozu. Provođenje vremena sa porodicom je dragocen dar. Zdravlje je važnije nego ikad. U Hamax-u želimo da doprinesemo porodičnom vremenu, zdravim aktivnostima na otvorenom i nesmetanoj organizaciji svakodnevnog života. Napravili smo proizvode koji promovišu zajedničko vreme – stvarajući uspomene koje će biti dragocene u budućnosti.

Hamax avantura počela je davne 1958. godine, na malom ostrvu u Oslofjordu, gde su se proizvodile plastične komponente. Početkom 60-ih godina razvijene su zimske sanke, a 1981. godine na tržište je predstavljeno prvo dečije sedište za bicikl. Tokom godina, Hamax se razvio u vodećeg, globalnog dobavljača dečijih proizvoda, koji se neprestano razvija, što je dovelo do rođenja nove linije proizvoda 2016. godine – prikolice za bicikle. Danas Hamax vodi vitku, posvećenu i inovativnu operaciju zasnovanu na potpunom fokusu na bezbednost, kvalitet i dizajn. Bezbedan prevoz dece je aktuelniji nego ikada, jer se sve veći broj porodica odlučuje da drugi automobil zameni biciklima. Hamax proizvodi su prilagođeni multifunkcionalnoj upotrebi i olakšavaju zdrav, zabavan i zelen život.