Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

Alat – Kombinovani ključ 6mm do 15mm

90,00 din
Alat – Kombinovani ključ 6mm do 15mm   Vrlo lagan i upotrebljiv ključ u prikladnom obliku. Skladnih dimenzija , dužine

Alat – Ključ sa kukom za zatezanje kontra matice pogona

300,00 din
Ključ sa kukom za zatezanje kontra matice pogona Ključ sa kukom za zatezanje kontra matice šoljice srednjeg pogona. Neizostavni alat

Alat – Ključ trokraki 8-9-10

400,00 din
Alat za najčešće vijke i matice u biciklizmu i pokućstvu. Sada u jednostavnom, trostranom alatu, koji staje u šaku.

Alat – Ključ sa 2 zuba za srednji pogon

600,00 din
Ključ sa 2 zuba za srednji pogon. Ključ sa 2 zuba za zatezanje srednjeg pogona. Neizostavni alat za servis srednjeg

Alat – Ključ za merenje istrošenosti lanca

800,00 din
Ključ za merenje istrošenosti lanca.   Alat za proveru istrošenosti-potrošenosti lanca na biciklu. Alat sa dve strane – 0,75 i

Alat sa lancem za skidanje kasete

1.400,00 din
Alat sa lancem za skidanje kaseteKljuč sa lancem za skidanje kasete

Alat – Klešta za sečenje sajli 190274

1.800,00 din
Klešta za sečenje sajli,bužira za biciklističke kočnice, menjače...Naravno da ova klešta mogu da se koriste i za druge namene, u aumobilizmu, u kućnim majstorijama...Napravljena su od jakih materijala.

Alat – Ključ za skidanje / montažu patrone Hollowtech II / Truvativ 3710008

2.000,00 din
Alat-Ključ za skidanje / montažu patrone Hollowtech II / Truvativ       Više o proizvodu: Bike Hand

Klešta za sečenje sajli i bužira Force

2.600,00 din
Klešta za sečenje sajli,bužira za biciklističke kočnice, menjače...Naravno da ova klešta mogu da se koriste i za druge namene, u aumobilizmu, u kućnim majstorijama...Napravljena su od jakih materijala.

Čistač lanca – mašinica

3.900,00 din
Čistač lanca - mašinica za lako i brzo odmašćivanje lanca i pratećih elemenata.

Bike Hand je tajvanska kompanija poznata po proizvodnji širokog spektra alata i komponenti za bicikle. Osnovana sredinom 1980-ih, kompanija je izgradila reputaciju za proizvodnju visokokvalitetnih, pouzdanih i pristupačnih proizvoda koji služe i profesionalnim biciklističkim mehaničarima i ljubiteljima biciklizma.

Ključne karakteristike i asortiman proizvoda:
Alati za bicikle:

Stalci za popravku: Bike Hand nudi niz postolja za popravku dizajniranih da bezbedno drže bicikle tokom održavanja. Ovi stalci su poznati po svojoj stabilnosti, jednostavnosti upotrebe i prenosivosti.
Kompleti alata: Kompanija proizvodi sveobuhvatne komplete alata koji uključuju niz osnovnih alata za popravku i održavanje bicikla, kao što su imbus ključevi, alati za lanac, alati za pogon i još mnogo toga.
Pojedinačni alati: Pored kompleta, Bike Hand prodaje pojedinačne alate za specifične zadatke, kao što su ključevi za pedale, ključevi za žbice, alati za uklanjanje kaseta i poluge za gume.
Delovi za bicikle:

Komponente: Bike Hand proizvodi niz komponenti za bicikl uključujući pedale, upravljače, stabljike i stubove sedišta. Ovi delovi su dizajnirani da budu izdržljivi i isplativi, privlačni i povremenim i ozbiljnim biciklistima.
Dodatna oprema: Kompanija takođe nudi razne biciklističke dodatke kao što su korpice za flaše, brave za bicikle i blatobrani.
Kvalitet i pristupačnost:

Trajnost: Proizvodi Bike Hand poznati su po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti. Napravljeni su tako da izdrže redovnu upotrebu i zahteve profesionalnih mehaničara i „uradi sam“ entuzijasta.
Pristupačnost: Uprkos visokom kvalitetu, Bike Hand alati i delovi imaju konkurentne cene, što ih čini dostupnim širokom spektru potrošača.
Inovacije i razvoj:

Bike Hand kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj kako bi poboljšao svoju ponudu proizvoda. Oni se fokusiraju na uključivanje povratnih informacija korisnika kako bi poboljšali funkcionalnost i jednostavnost upotrebe u svojim alatima i komponentama.
Globalno prisustvo:

Bike Hand proizvodi su široko dostupni i distribuirani širom sveta. Oni su snažno prisutni na glavnim biciklističkim tržištima širom sveta, često su omiljeni brend za mnoge prodavnice bicikala i profesionalce za popravku.
Zaključak:
Bike Hand je veoma cenjen brend u biciklističkoj industriji, poznat po proizvodnji sveobuhvatnog asortimana biciklističkih alata i komponenti koje kombinuju kvalitet, pouzdanost i pristupačnost. Bilo da ste profesionalni biciklistički mehaničar ili entuzijasta biciklizma, Bike Hand nudi alate i delove potrebne za održavanje i poboljšanje vašeg bicikla. Njihova posvećenost inovacijama i zadovoljstvu kupaca nastavlja da učvršćuje njihovu poziciju imena od poverenja u svetu biciklizma.