Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

SixSixOne, često stilizovan kao 661, je kompanija specijalizovana za zaštitnu opremu i opremu za akcione sportove, posebno brdski biciklizam, motokros i BMX. Osnovan sa ciljem da obezbedi visokokvalitetne zaštitne proizvode za entuzijaste ekstremnih sportova, SixSixOne je postao poznat po svom inovativnom dizajnu i posvećenosti bezbednosti.

Ključni proizvodi i karakteristike:
Kacige: SixSixOne nudi niz kaciga, uključujući dizajne uobičajenih, i full-face, izrađenih od naprednih materijala kako bi se osigurala maksimalna zaštita i udobnost. Njihove kacige su otporne na udarce, imaju napredne ventilacione sisteme i moderan stil.

Oklop za telo – body armor: Kompanija proizvodi različite vrste pancira, uključujući štitnike za grudi, štitnike za kolena, jastučiće za laktove i štitnike za leđa. Ovi proizvodi su dizajnirani da apsorbuju udar i smanje rizik od povreda tokom sudara ili padova pri velikim brzinama.

Rukavice: SixSixOne rukavice su popularne među biciklistima i motociklistima zbog svoje izdržljivosti, prianjanja i zaštite. Nude različite stilove prilagođene specifičnim sportovima i uslovima.

Odeća: Pored zaštitne opreme, SixSixOne takođe nudi niz odeće dizajnirane da poboljša performanse i udobnost tokom ekstremnih sportskih aktivnosti. Ovo uključuje dresove, pantalone i osnovne slojeve.

Tehnologija i inovacije:
661 je poznat po tome što u svoje proizvode ugrađuje najnoviju tehnologiju i materijale. Koriste karakteristike kao što je D30 tehnologija, koja pruža fleksibilnu, laganu zaštitu koja se stvrdne pri udaru. Ovo osigurava da njihova oprema nije samo zaštitna već i udobna za nošenje.

Tržište i reputacija:
661 je visoko cenjen u zajednici akcionih sportova zbog svoje posvećenosti bezbednosti i inovacijama. Brend je snažno prisutan na konkurentnom sportskom tržištu, a često ga koriste i profesionalni sportisti i rekreativci. Njihovi proizvodi su dostupni širom sveta, kako na mreži, tako i preko raznih sportskih prodavaca.

Misija kompanije:
Misija kompanije je usredsređena na poboljšanje bezbednosti i performansi učesnika akcionih sportova. Oni imaju za cilj da pomeraju granice tehnologije zaštitne opreme uz zadržavanje fokusa na kvalitetu, izdržljivosti i stilu.

SixSixOne nastavlja da se razvija i prilagođava promenljivim potrebama ekstremnih sportova, obezbeđujući da sportisti budu opremljeni najboljom mogućom opremom da bezbedno slede svoje strasti.